Vibrasjonsdemper for preformet panserstang

 

Liste over installasjonsavstander påVibrasjonsdemper

Når du installererVibrasjonsdemper , er det nødvendig å vurdere lengden på rørledningen, materialet, påfølgende vedlikehold og andre faktorer for å velge riktig installasjonsavstand. Følgende er en liste over installasjonsavstanden tilVibrasjonsdemperfor vanlige rørledninger:

Bilde 1

1. Støpejernsrør: Installer enVibrasjonsdemperhver 2 meter

2. Varmgalvanisert rør: Installer enVibrasjonsdemperhver 3 meter

3. Rustfrie stålrør: Installer enVibrasjonsdemperhver 3,5 meter

4. Kobberrør: Installer enVibrasjonsdemperhver 3,5 meter

5. Aluminiumslegeringsrør: Installer enVibrasjonsdamperr hver 4. meter

Bilde 2

hvordan du installererVibrasjonsdemperriktig

Bilde 3

1. Reserver plass til rør

Under designprosessen for rørledninger bør det reserveres plass for installasjon av antivibrasjonshammeren for å sikre at den normale bruken av rørledningssystemet ikke vil bli påvirket etter installasjonen.

Bilde 4

2. Velg en passende installasjonsposisjon

Installer en fast og sterk støtte for å forhindre at hammeren løsner eller deformeres etter langvarig bruk. Samtidig bør bøyeradiusen til rørledningen vurderes, og posisjonen som ikke kan få rørledningen til å bøye og forvrenge for mye bør velges.

Bilde 5

3.Utvalg avVibrasjonsdemper

4.Valget av støtsikker hammer bør være basert på parametrene for rørmateriale, rørdiameter og maksimalt estimert trykk for å velge riktig stil og modell for å sikre at dens støtsikre støyreduksjonseffekt oppfyller designkravene, og materialet skal oppfylle kravene til rørledningsmediet.

5 . Regelmessig inspeksjon og vedlikehold

For å sikre rimelig bruk og normalt vedlikehold av den støtsikre hammeren, etter en tids bruk, bør regelmessig inspeksjon og vedlikehold utføres, og skadede deler og løse skruer bør skiftes ut i tide for å opprettholde den gode tilstanden til den støtsikre hammeren. .

Ovenstående er hvordan du installerer støtsikker hammerråd og støtsikker hammerinstallasjonsavstandsliste. Installasjonen av antivibrasjonshammer kan ikke bare redusere støyen og vibrasjonen i rørledningssystemet, men også forlenge levetiden til rørledningen og sikre sikkerheten til industriell produksjon og beboernes liv.


Innleggstid: 17. april 2024

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss