Brannøvelse

Brannøvelse (1)

For ytterligere å styrke brannsikkerhetsledelsen til Xinwo Company, øke bevisstheten om brannsikkerheten til ansatte, forbedre brannberedskapshåndteringsevnen og nødrømningsevnen. I begynnelsen av september lanserte selskapet en brannsikkerhetsøvelse.

Brannsikkerhetsøvelsen er delt inn i to deler: teori og praksis. I den teoretiske opplæringen er det lagt vekt på selve saken for å fortelle den alvorlige brannskaden og hvordan man tar riktig rømning, slukker veien. Så fortsatte vi. feltøvelsesoperasjonen sammen, virkelig opplevd bruken og operasjonsprosedyrene for brannutstyr og nødbehandlingen av ulykkesstedet.

Denne øvelsen lar ikke bare alle lære brannslokkingskunnskap, mestre metoden for brannslukking, men øker også alles sikkerhetsbevissthet ytterligere. Daglig leder Feng Binbin stilte strenge krav til denne branntilfelleøvelsen. Han må ta brannsikkerhetsøvelse på alvor, ha relevant sikkerhetskunnskap i tankene, og forbedre evnen til å håndtere nødssituasjoner og selvforebygging og redning.

Brannøvelse (1)
Brannøvelse (2)
Brannøvelse (3)

Innleggstid: 16. september 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss