Identifiser spesifikasjoner og modeller for spennklemme

Identifikasjon og bruk av spenningsklips spesifikasjoner: i henhold til tråden kan den generelle spenningsklipsen deles inn i to typer, den ene er kabelspenningsklemmen, den andre er trådspenningsklemmen to typer. Utseendet deres er så forskjellig at de lett kan identifiseres.
Trådspenningsklemme: Også kjent som spennklemme av bolttype (NLD-1), når det brukes av det vertikale trykket til U-skruen og friksjonen som genereres av det bølgete sporet på trådklemmen for å holde tråden. Som vist på bildet nedenfor,

b194c97d-a23f-4e5a-88a4-19bb1ab1b842

Type og parameter for trådspenningsklemme
Kabelstrammingsklips: også kjent som forhåndsstrenget strammeklemme (opgw kabelspenningsklemme, ADSS kabelstrammingsklips, etc.), når den brukes i linjen, kan den tåle all spenningen fra wire eller lynavleder, men kan også brukes som en leder i linjen, som vist i figuren nedenfor, er stålkjerne aluminiumtråd mye brukt i 10 kV distribusjonsnettverket til mainstream ledningen, den har en rekke fordeler med høy strekkstyrke, god lynbeskyttelsesytelse, lav pris, er mye brukt i forstedene til urban forbindelse og landlige kraftlinjer. Men når stålkjerne-aluminiumslederlinjen er skadet av ytre kraft eller dårlig vær, er det lett å ha en kortslutningsfeil. Når den blandede kortslutningen oppstår, vil ledningen bli brutt. Når en slik situasjon oppdages, må passende ledningsreparasjonsbehandling gis i tide for å unngå at de løse trådene fortsetter som fører til reduksjon av ledningens mekaniske og elektriske egenskaper.
Kabelspenningsklemme
ADSS kabelspenningsklemmekomponenter er interntrådet ledning, eksterntrådet ledning, innebygd ring, U-ring, forlengelsesring, bolt, mutter, lukkestift, etc.
ADSS-spennklemmens modellvalg og bruk sikrer at kabelkravene er konsistente, fordi ADSS-spennklemmen i linjen ikke bare brukes som en "trekkklemme". Før bruk, sjekk typen og spesifikasjonene til maskinvare- og kabelkravene, som effektivt kan sikre ytelsen til linjen og personlig sikkerhet.


Innleggstid: Des-06-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss