Er det nødvendig å bruke spesielle terminaler for kabler av aluminiumslegering?

Med utviklingen av kabelindustrien er fordelene med kobberkabel naturligvis ikke mye, kobberkabel i forhold til aluminiumkabel i kabelmarkedet har en absolutt fordel. Den høye prisen på kobberkabel har imidlertid også forårsaket en økning i produksjonskostnadene. Og det er ikke lett å konstruere. Og aluminiumkjernekabel som kabelindustri er en "annerledes hær"-fremspring, foretrukket av markedet. Sammenlignet med den tradisjonelle kobberkjernekabelen, har aluminiumslegeringskabelen hvilke enestående fordeler?

1. Ledende ytelse under normale omstendigheter, vanlig aluminium kjernekabel og ledning 2 ~ 4 spesifikasjoner etter ledende ytelse og kobberkjerne kabel og ledning det samme. Men aluminiumslegeringskabelen bruker presse- og strandingsteknologien, slik at lederkomprimeringsgraden når 93% ~ 95%, slik at kabeldiameteren reduseres kraftig, ifølge pålitelige data, den samme elektriske ytelsen, aluminiumslegeringskabelen trenger bare å være større enn spesifikasjonene for kobberkjernekabelen til en modell. Vi har valgt ut flere kabelmodeller for å sammenligne den elektriske ytelsen til kobber- og aluminiumsledere. Som det fremgår av tabellen ovenfor, er den elektriske ytelsen til kabler av aluminiumslegering i utgangspunktet nær den for kobberkjernekabler ved store tverrsnitt.

2. Mekaniske egenskaper; Først av alt, på grunn av den nye prosessen gjør aluminiumslegeringskabelen dens fleksibilitet betydelig forbedret, sammenlignet med den tilsvarende kobberkjernekabelen, dens fleksibilitet økte med nesten 30%; For det andre er bøyeradiusen til en aluminiumslegeringskabel 7 ganger ytre diameter, mens den tilsvarende kobberkjernekabelen bare kan oppnå minimum ytre diameter på 10 ganger; For det tredje er returytelsen til en aluminiumslegeringskabel 40 % mindre enn kobberkjernekabelen, og aluminiumslegeringskabelen har ikke noe minne, så returytelsen er betydelig bedre enn kobberkjernekabelen, så i prosessen med kabellegging, aluminiumslegeringskabel er mer bidrar til installasjon og terminal hodet av kompresjonen, forbedre stabiliteten til terminalen.

3. Korrosjonsbestandighet; Aluminiumslegeringskabel er hovedsakelig sammensatt av aluminium, som er lett å danne en tett oksidfilm i luft, som forhindrer ytterligere oksidasjon av metallet inne i kabelen. Kobberkabel vil ikke danne oksidfilm, etter at kabeloverflaten er oksidert, vil den oksidere det indre metallet ytterligere, når en periode, kobberkabeloverflateoksid av, vil være en ny runde med oksidasjon, noe som resulterer i metalltap. Aluminiumslegeringskabel i produksjonsprosessen, tilsatt sjeldne metaller, forbedrer korrosjonsmotstanden til aluminiumslegeringskabel ytterligere, reduserer potensialforskjellen mellom forskjellige metaller, forskning indikerer at 5XXX-serien aluminiumslegering, i sjøvannsmiljøet ikke vil produsere åpenbare korrosjonsfenomener.

4. Tilkoblingsytelse; Legeringssammensetningen av aluminiumslegeringskabel forbedrer tilkoblingsytelsen til aluminiumslegeringskabel betraktelig. Den høye krypemotstanden til kabelen i aluminiumslegering sikrer stabiliteten til forbindelsen under overbelastning og overoppheting i en viss tidsperiode. Aluminiumslegeringskabel utstyrt med spesiell kobber-aluminium-terminal ved bruk av friksjonssveiseprosess, med høy sveisestyrke, god ledningsevne, elektrokjemisk korrosjonsmotstand og andre egenskaper, sikrer bedre påliteligheten til forbindelsen.

5. Økonomisk ytelse; Materialkostnaden for kabel av aluminiumslegering er åpenbart lavere enn for kobberkjernekabel. I følge beregningen kan materialkostnaden for en aluminiumslegeringskabel med lignende elektriske egenskaper spares mer enn 20% enn for kobberkjernekabel. På grunn av aluminiumslegeringskabelens lett vekt, høy mekanisk styrke, liten svingradius og liten spenst og andre egenskaper, har aluminiumslegeringskabelen en fleksibel installasjonsmodus, kan brukes langs veggen, kan også brukes til å erstatte den billigere stigebroen installasjon. Derfor kan den gjennomsnittlige installasjonskostnaden spares med 30% ~ 40%; Også på grunn av egenskapene til aluminiumslegeringskabel, gjør installasjonen fleksibel og lett, kan spare mye lønnskostnader, ifølge statistikk kan aluminiumslegeringskabel redusere mer enn 40% av arbeidsdagen;

Fra disse fem fordelene kan det sees at bruken av aluminiumslegeringskabel i prosessen med konstruksjon og bruk, i stor grad reduserer kostnadene for ferdigproduktbeskyttelse og pleie på stedet

Mange venner spurte meg om jeg kan bruke kobber-aluminiumsterminal av aluminiumslegering? Hvorvidt du skal gi deg fem grunner til å velge terminal i aluminiumslegering

Den første store grunnen: kobber aluminium overgang terminal på grunn av eksistensen av aluminium terminal, alle aluminium defekter og mangler fortsatt eksisterer, denne terminalen brukes til å koble aluminiumslegering kabel, aluminiumslegering kabel fordel og verdien er borte, det er bedre å bruke aluminium kabel direkte, fordi aluminiumskabel er mer økonomisk. Fordelen og verdien av aluminiumslegeringskabel kan bringes i full spill ved å bruke spesialterminal i aluminiumslegering.

Den andre grunnen: fordi kobber- og aluminiumsovergangsterminalen opprinnelig ble brukt til å koble til aluminiumskabel, samsvarer ikke installasjonsstørrelsen på terminalen med størrelsen på terminalutstyret, noe som ikke bare øker kostnadene for bronsekonvertering, men etterlater også en skjult fare for tilkoblingssikkerhet. Bruk spesialterminal av aluminiumslegering kan unngå lignende problemer.

Den tredje store grunnen: fordi kobber-aluminium-overgangstilkoblingsterminal og elektrisk terminal ikke samsvarer, øker konverteringsbronsemedaljen og produserer ofte kostnadsmotsigelsen, ned til vanskelig å unngå på grunn av denne typen problemer kan ikke løses og tilkoblingssikkerheten skjulte problemer som brutal konstruksjon bringer. Bruk spesialterminal av aluminiumslegering kan unngå lignende problemer.

Den fjerde grunnen: fordi kobber- og aluminiumsovergangsterminalen opprinnelig ble brukt til å koble til aluminiumskabel, samsvarer ikke den indre diameteren til terminalen og den ytre diameteren til kabellederen, må spesielle krympeverktøy brukes, noe som resulterer i vanskelig standardisering av konstruksjon, og etterlater tilkoblingen sikkerhetsrisikoer. Bruk spesialterminal av aluminiumslegering kan unngå lignende problemer. Klikk på lenken nedenfor for å se detaljene

BLMT Bolttype momentterminal mekanisk kontakt Aluminiumslegeringstrådnese kan koble til kobber/aluminium/aluminiumslegeringskabel

Inneholder pakning kan justeres til kvadratet nummeret på kabelen med ledende pasta ledningsevne er bedre, ofte eksportert til Europa eller Japan og andre land super hard legering materiale er ikke lett å deformere, korrupsjon motstand sterk holdbar i regionen elektriske originale ekte gode produkter med kvalitet!

7e41bbf3


Innleggstid: 14. juni 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss